Termeni si conditii de utilizare

Magazinul online www.autools.ro este detinut de catre MECANIXPERT S.R.L. cu cod unic de inregistrare fiscala 48718960 si numar de ordine in Registrul Comertului J14/258/01.09.2023, avand sediu in Municipiul Sfântu Gheorghe, Strada ARMATA ROMÂNĂ, Nr. 7, Judet Covasna

Magazinul online www.autools.ro  îsi desfasoara activitatea sub incidenta legilor comerciale din România si respecta continutul reglementarilor în vigoare cu privire la comertul electronic:

  •  Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii,

  •  Legea 363/2007, 

  •  Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta,                 

  •  Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - 677 / 2001,   

  •  Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Pretul produselor:

Prețurile expuse pe pagina web (în limba română) sunt prețuri nete exprimate în RON. Prețul ofertelor este valabil și va fi finalizat în cazul în care procesul de comandă a fost urmat corect și comanda a fost aprobată.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp.

Prețul final al produsului și transportului este prețul la care produsul este aprobat de către solicitant și trimis prin e-mail. Prețul final poate fi modificat doar printr-un acord între părți.

În cazul în care comanda se modifică, indiferent de motiv, se aplică modalitățile de plată și transport în momentul modificării.

Prețurile promoționale sunt garantate în limita stocului și până în ultima zi a promoției. Prețurile expuse pe pagina web se pot schimba in funcție de cursul valutar din acea zi.m

Garantie

Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru sau prin magazinele noastre beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare: 24 de luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice.

Garantia acopera defecte de fabricatie si nu acopera defectiuni provocate de utilizari incorecte sau folosirea produselor intr-un alt scop decat cel pentru care a fost construit. Nu se acorda garantie pentru uzuri excesive sau pentru piesele care sunt considerate consumabile.

Toate produsele defecte in perioada de garantie vor fi returnate la departamentul tehnic AUTOOLS cu documentele de achizitie (factura - certificat de garantie) .
1. Reclamatia se face prin e-mail: office@autools.ro
2. Returnarea produselor se face prin curier rapid.
3. Constatarea se face in maxim 48 ore dupa care veti fi anuntat de timpul necesar pentru depanare, inlocuire partiala sau totala a produsului.
4. Returnarea produselor catre clienti se va face prin curier rapid sau direct din centrul nostru de service.

Dupa depanarea produsului garantia va fi prelungita cu numarul de zile care a fost necesar pentru remedierea acestuia.

Urmariti-ne pe Facebook